首页 高三联考

陕西省2023-2024学年度第一学期九年级期中调研试题(卷)B英语试卷试卷答案

高三联考 57

陕西省2023-2024学年度第一学期九年级期中调研试题(卷)B英语试卷试卷答案正在持续更新,目前答案城为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

2022-2023学年下学期高考综合(新高考)第35-38期参考答案及解析高考英语冲刺训练(九)参考答案及部分解析参考答案1-5 BCABC6-10 BCABB11-15 ACACB16-20 BAACC21-25 BDCDB 26-30 CBDAC31-35 CDBAA 36-40 BGDEA41-45 BCADB46-50 ACCDB51-55 ACDCB56.studies57.with58.the59.and60.relaxed61.solution62.were63.frequently64.stimulating65.that which写作第一节One possible version:As far as I am concerned,a new column called Cartoon World would be a perfect addition for thenewspaper.Cartoon fans in our school would benefit from the column,where they could havetheir own cartoon pictures published and find information about the latest cartoon works both athome and abroad.With this column,the newspaper would become both informative and entertaining,thus gainingmore popularity among student readers.Moreover,there is no doubt that this column wouldpromote students'creativity and help them strike a balance between study and leisure.第二节One possible version:It was two weeks later that we heard screams coming from next door late one night.Fatherpicked up a stick and ran over to the house.Other neighbours followed suit.They found the boyand the girl crying beside their mother who was lying at the bottom of the staircase where she hadfallen.Father tried to speak to the poor woman,but she wasn't responding to anythingFather called for an ambulance which arrived within minutes and took the patient to hospital.Father brought the children back to our house.Mother fed them some hot soup to calm theirnerves.The children,whose names were Vin and Nora,told us that they had just returned fromIndonesia.Their father was still there.Father helped them to contact their father who promisedthem he would catch a plane and join them as soon as possible.Vin and Nora stayed the night withus.My sister and I had to give up our room for them but we did not mind.Before they went tobed,we shook hands and became friends.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一学习本文是应用文。文章是南非罗德斯大学国际生的入学安排。2l.B。理解具体信息。根据Airport Collection部分第一段中的Upon arrival at the Port

扫码二维码